Επικοινωνήστε μαζί μας: 24670-25 083, 6981 802 470

Ποιοι Είμαστε

Το Κέντρο Υπηρεσιών Υγείας Γαληνός αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας ένωσης παραϊατρικών επαγγελματιών για τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Είναι το πρώτο κέντρο στην Ελλάδα που συγκεντρώνει ειδικότητες από διάφορους κλάδους της επιστήμης Υγείας και Ζωής ώστε να αναπτύξουν την ιδιωτική και κατ’ οίκον περίθαλψη σε όλο το φάσμα της ζωής του ανθρώπου.

Το Κέντρο Γαληνός διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.

Στόχος και όραμα αυτού του κέντρου είναι  να επιτρέψει στους ασθενείς να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει, ειδικά την οικιακή φροντίδα, ως ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση της ανάκαμψης  και της αποθεραπείας τους. Ως μέσα για να  πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα είναι η φροντίδα υψηλού επιπέδου με αυστηρή προσήλωση στους κανόνες της ηθικής και δεοντολογίας, με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες κάθε ασθενή. Η συνεχόμενη ενημέρωση και κατάρτιση των φροντιστών του κέντρου είναι επίσης ένα σημαντικό μέσο για την επίτευξη του στόχου μας.

Οι Αρχές μας

Αλτρουισμός

Συμπόνια

Εντιμότητα

Οι Στόχοι μας

Κανόνες ηθικής και σεβασμός προς όλους τους ασθενείς

Γρήγορη ανάκαμψη και θεραπεία

Κλείστε τώρα την πρώτη σας επίσκεψη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

«Η καλύτερη θεραπεία είναι η Αγάπη»

Παράκελσος, Ιατρός (1493-1541)

Close Menu
Call Now Button