Επικοινωνήστε μαζί μας: 24670-25 083, 6981 802 470

Το κέντρο «Γαληνός, Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Κατ’ οίκον» σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας και μη, στα πλαίσια της εκστρατείας «Μένουμε Σπίτι» του Υπουργείου Υγείας, διοργανώνει την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι, Είμαστε Μαζί».

Η εθελοντική αυτή καμπάνια γίνεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.  Θέλοντας να συμμετάσχουμε ενεργά στην φροντίδα της σωματικής και ψυχικής  μας υγείας αποφασίσαμε να καθιερώσουμε live εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Σε αυτές τις συναντήσεις κάποιος ειδικός  θα αναλύει, live, θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας και όλοι θα μπορούμε να συμμετέχουμε με τις δικές μας ερωτήσεις και απορίες. Έτσι θα μπορούμε να κάνουμε μία εποικοδομητική συζήτηση, να πάρουμε έγκυρες απαντήσεις για θέματα που μας απασχολούν και να νιώσουμε ότι είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι.

Μένουμε συντονισμένοι μαζί! Για τις συναντήσεις, την ημέρα, την ώρα και το θέμα θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα με δημοσιεύσεις μέσα από τη σελίδα μας στο facebook.

Συνδεθείτε μαζί μας

Close Menu
Call Now Button