Επικοινωνήστε μαζί μας: 24670-25 083, 6981 802 470

FAQ

Οι πιο συχνές Ερωτήσεις και οι Απαντήσεις τους

Η υπηρεσίες υγείας που προσφέρουμε εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα ασθενών, όλων των ηλικιών. Όλες οι υπηρεσίες μας μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο σας. Αυτό διευκολύνει τους ασθενείς λόγω χρονικών περιορισμών και αποτροπής να ξοδεύουν μεγάλες ποσότητες χρόνου για να φτάσουν από και προς τα νοσοκομεία, περιμένοντας τη θεραπεία που μπορεί διαφορετικά να παραδοθεί στο σπίτι . Φυσικά κάποιες από τις υπηρεσίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο μας.

Οι τιμές μας έχουν σχεδιαστεί με προσιτή τιμή και την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας. Η φροντίδα που προσφέρουμε παρέχεται από πιστοποιημένους επαγγελματίες και το κόστος μπορεί να είναι υψηλότερο σε σύγκριση με μια υπηρεσία που προσφέρεται από μη πιστοποιημένοβοηθό. Ωστόσο, αν συγκρίνουμε τα ποσοστά με το κόστος που σχετίζεται με το χρόνο μακριά από το γραφείο, η απώλεια παραγωγικότητας (για τους φροντιστές των ασθενών) πέρα από κάθε κόστος που προκύπτει από νοσηλεία σε νοσοκομείο, θα διαπιστώσετε ότι η νοσηλεία στο σπίτι είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση. Η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν.

Ναι, όλοι οι επαγγελματίες είναι πιστοποιημένοι και εγγεγραμμένοι στο κράτος. Όλοι οι επαγγελματίες μας παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια επιμόρφωσης για να εξασφαλίζουν ότι η ποιότητα της φροντίδας είναι σταθερά στα υψηλότερα επίπεδα.

Καταρχάς δεν υπάρχει άλλο τέτοιο κέντρο που να συγκεντρώνει τόσες ειδικότητες μαζί. Είμαστε επίσης διαμορφωμένοι σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές από τις μεγαλύτερες νοσηλευτικές οντότητες της κοινότητας στη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της νοσηλευτικής στο σπίτι.

Προς το παρόν καλύπτουμε τους νομούς Καστοριάς και Κοζάνης.

Close Menu
Call Now Button